Gerelateerd nieuws

Groen in huis met Decorum plants and flowers

Kamerplanten zijn de nieuwste trend van nu. Niet alleen woonkamers, maar ook slaap kamers of studio's worden gedecoreerd met de mooiste planten. Het maakt niet uit hoe groot de ruimte is, want kamerplanten webshop komen in alle soorten en maten. Sommige mensen houden meer van een grote planten die ze in de mooiste potten zetten, terwijl anderen juist houden van de kleine schattige plantjes. Anderen kiezen weer voor planten die makkelijk te onderhouden zijn en sommigen kiezen planten met de leukste naam, zoals de bananenplant. In deze blog vertellen we je op welke kamerplant website je de mooiste planten kan kopen.

Over Decorum Plants and Flowers

Decorum Plants & Flowers heeft een mooie website waar je jouw nieuwe planten gemakkelijk kunt uitzoeken. Op de website staan duidelijke kopjes en je kan verschillende opties selecteren waardoor de website de planten selecteert die het best bij jou en jouw huis past. Ze hebben keuze uit meer dan 50 verschillende planten, dus er zullen altijd wel een paar zijn waar je blij van wordt. Als je bij Decorum je planten koopt, weet je zeker dat je kwalitatief goede planten koopt, want Decorum wordt beoordeeld met een score van 9,5. Op de website van Decorum kan je ook kennismaken met alle kwekers. Decorum werkt namelijk samen met meer dan 35 kwekers. Zo kan je lezen waar je geliefde planten vandaan komen.

Je plant kiezen

De website van Decorum Plants and Flowers helpt je door het hele proces van kiezen heen. Zo kan je als eerste de grootte van je plant selecteren. In een grote huiskamer heb je natuurlijk meer plaats dan in een knusse slaapkamer. Je kan ook de grootte van de pot kan selecteren. Daarnaast kan je bepalen hoeveel zon je plant moet kunnen verdragen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je een mooie plant op de vensterbank hebt staan, terwijl die helemaal niet tegen zon kan. Je kan ook de waterbehoefte aanpassen. Als je veel met je planten bezig bent, kan je een plant kiezen met een grotere waterbehoefte. Als je stiekem je planten wel eens vergeet water te geven, is het misschien handig om een plant uit te zoeken die niet zo heel veel water nodig heeft. Als laatste kan je ook de ruimte bepalen. De website laat zo planten zien die perfect tegen een vochtige ruimte zoals een badkamer kunnen of goed tegen donkere plekken kunnen.

HomeWonenGroen in huis met Decorum plants and flowers

Spotlight