Prachtige trendy items voor in je woonkamer

Prachtige trendy items voor in je woonkamer

De woonkamer is de ruimte in huis waar we het meeste doorbrengen. Daarom is het ook niet zo gek dat we deze ruimte soms een beetje opnieuw willen inrichten of willen restylen. Met de verandering van het seizoen veranderen vaak ook de trends. Dan zien we weer andere kleuren, items of  materialen die worden gebruikt die helemaal in jouw smaak passen. In dit blog vertellen we je daarom graag meer over een aantal prachtige items volgens de laatste trends.

De bijzettafel

De bijzettafel is eigenlijk niet meer weg te denken uit het woonkamerbeeld. De bijzettafel is niet alleen functioneel maar geeft je woonkamer ook een heel ander sfeer. De bijzettafels die dit seizoen helemaal in zijn, zijn de tafel met houten poten en een pastel kleurig blad. De bijzettafel is klein van formaat en zien we voornamelijk rondom de bank staan. Maar ook in een hoek waar enige opvulling nodig is komt de bijzettafel perfect tot zijn recht.

Hanglampen

Waar we een paar jaar geleden nog helemaal fan waren van de staanlamp, lijkt dit jaar de hanglamp terug van weggeweest. Voor de hanglamp geldt; hoe groter, hoe beter. De hanglamp komt perfect tot zijn recht boven het zitgedeelte in de woonkamer of boven de eetkamer. En wie denkt dat de lamp een hele andere kleur moet hebben dan bijvoorbeeld de meubels in huis heeft het helemaal bij het verkeerde eind. Hoe meer eenheid, hoe knusser het geheel aan lijkt te voelen. Heb jij bijvoorbeeld een witte of beige kleur eettafel? Zoek een lamp die helemaal bij deze stijl aansluit om er een geheel van te creëren.

Kussens en kleedjes

Creëer van je zitgedeelte een echte loungehoek. Heb je trouwens nog geen hoekbank? Dan is dit misschien wel het perfecte moment om er een te kopen. Een bank ziet er op zich al heel uitnodigend uit maar door het geheel nog iets meer aan te kleden wil je nooit meer uit je zithoek vandaan. Wat betreft kleuren matchen kun je bij je gedeelte eigenlijk alle kanten op gaan. Kies voor kleuren die overeen komen op juiste helemaal contra tegenover elkaar staan. Ga voor de items waar jij je het beste bij voelt.

Planten

Geen groene vingers? Toch raden we je aan om wat planten naar je woonkamer te halen. En ben je echt geen talent in het in leven houden van je planten? Kies dan voor een vetplant. Naar een vetplant heb je bijna geen omkijken naar. Met af en toe een druppeltje water zal hij het al heel lang gaan volhouden. Planten zorgen ervoor dat je woonkamer natuurlijker aanvoelt en brengen gewoon een beetje groen in je leven.


Geef een reactie