Gerelateerd nieuws

Kies voor een stedentrip naar het Ierse Dublin

Het maken van een stedentrip is ontzettend leuk. Tijdens een stedentrip kan je in een paar dagen tijd een nieuwe stad gaan ontdekken door te kiezen voor de meest toeristische hotspots. Toch wil je tegelijkertijd ook iets kunnen proeven van de minder opvallende plekken om zo jullie eigen geweldige parels in de steden te kunnen ontdekken. Een fantastische stedentrip heeft wel altijd de juiste ingrediënten nodig. Zo is het belangrijk om de stedentrip uit te voeren met goed gezelschap. Daarnaast is het fijn als je op een comfortabele manier kan overnachten. Je wilt ook altijd zo veel mogelijk van de lokale keuken proberen te proeven en uiteraard wil je genoeg plekken zien om daar ook de meest geweldige foto’s van te kunnen maken voor de thuisblijvers. Wanneer dit allemaal bij jouw stedentrip hoort moet de reis ongetwijfeld goed gaan komen.

 

Dublin 

Een leuke stad die je tijdens een stedentrip kan gaan bezoeken is bijvoorbeeld de Ierse stad Dublin. Een stedentrip Dublin heeft ontzettend veel te bieden op diverse vlakken. Deze stad heeft bijvoorbeeld verschillende culturele plekken die je kan bezoeken met creatieve stukken. Ook kan je het traditionelere deel van de stad bezoeken, waar je een paar fantastische oude kastelen en leuke musea zal kunnen vinden. Een beetje cultuur opsnuiven tijdens een stedentrip hoort er namelijk altijd een beetje bij. Ook kan je Dublin eigenlijk niet bezoeken zonder de brouwerij van het wereldwijde bekende Guinness bier te bezoeken. Je zal tijdens de stedentrip dan ook vaak genoeg in contact kunnen komen met deze donkere biersoort. Daarnaast kan je in een pub ook genieten van heerlijke bieren en fantastische traditionele Ierse maaltijden. 

 

Verblijf 

Bij een stedentrip hoort ook een comfortabel verblijf. Je wilt dan ook graag een goed hotel vinden waar je na een dag druk rondlopen en toerist spelen even goed zal kunnen uitrusten. Gelukkig zijn er in Dublin genoeg hotels te vinden, waardoor er altijd eentje tussen zal zitten die jou zal kunnen bieden wat je nodig hebt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen hoeveel sterren je van het hotel verwacht. Bovendien kan je ook kiezen voor een inbegrepen ontbijt bij het hotel. Hierdoor zal je de dag steeds met een goed gevulde maag kunnen starten. Dat is dan ook aan te raden, zeker wanneer je zo veel mogelijk wilt doen tijdens de stedentrip. Ook is het niet geheel onbelangrijk om op zoek te gaan naar een hotel dat binnen het budget zal vallen. Als dit allemaal gelukt is kan de stedentrip niet meer fout gaan.

HomeReizen & Vrije TijdKies voor een stedentrip naar het Ierse Dublin

Spotlight