Gerelateerd nieuws

4x sporten die je écht een keer geprobeerd moet hebben

Wanneer we willen beginnen met sporten of opzoek zijn naar een nieuwe sport, kiezen we al snel voor een sport die je vaker hebt gedaan. Maar waarom zou je niet een keer wat nieuws proberen? Er zijn heel veel sporten waar je misschien niet gelijk aan denkt. Daarom helpen we je hieronder een eindje op weg!

Padellen

Padel! Wat? Ja, pà-dèl! Een nieuwe sport die wereldwijd door steeds meer mensen wordt beoefend. De sport is super dynamisch en heel toegankelijk! Je speelt padel met 4 personen waardoor het ideaal is om lekker met je vrienden een keer te gaan spelen! In Nederland is het in de Randstad al razend populair, maar ook in de rest van het land komen er steeds meer padelbanen bij. Wanneer je een padelbaan wilt huren in Amsterdam moet je er tegenwoordig al minimaal een week van tevoren bij zijn om nog een baantje te kunnen boeken. In Amsterdam vindt je voornamelijk buitenbanen voor padel om te reserveren. Nu maakt ThePadellers ook indoor padel in Amsterdam mogelijk. Zo kun je ook met de slechte weersomstandigheden spelen. Neem anders even een kijkje op de website van https://thepadellers.nl/ en bekijk de mogelijkheden tot banen reserveren. 

Surfen

Je denkt al snel dat surfen geen sport is om in Nederland te beoefenen. Toch kun je in Nederland ook heel goed surfen. Het verschilt per dag, maar er zijn genoeg dagen waarop er voldoende golfen zijn om lekker de zee in te gaan. Vind je het te koud om buiten de zomer om de zee in te gaan? Trek een wetsuit aan en je merkt niks meer van de kou!

Mountainbiken

Als je een beetje sportief bent aangelegd, is mountainbiken een toegankelijke optie om eens te proberen. Tijdens de Coronapandemie is de sport zo populair geworden dat het moeilijk was om aan een mountainbike te komen. Je moet dus wel een beetje geluk hebben dat je een mountainbike tot je beschikking hebt. Wil je het alleen keertje proberen? Dan is het altijd mogelijk om er ergens een te huren bij jou in de buurt! Even googelen naar een mountainbike route en je bent klaar om te gaan!

Yoga

Een hele andere sport dan de hierboven benoemde sporten, maar ook yoga moet je echt een keer hebben gedaan. Veel zullen zeggen; ’yoga? Dan is toch geen sport!’ Maar je bent tijdens een uurtje yoga toch echt bezig met je lichaam én je geest. Er zijn veel verschillende vormen van yoga waardoor er altijd wel een vorm tussen zit die bij jou past!

HomeEn meer...Algemeen4x sporten die je écht een keer geprobeerd moet hebben

Spotlight