Gerelateerd nieuws

Een auto huren Amsterdam is een goed alternatief

Ben je Amsterdammer en heb je geen eigen auto voor de deur staan? Dan ben je echt niet de enige. Veel Amsterdammers maken gebruik van het openbaar vervoer, de fiets of de benenwagen. Dat is ook heel logisch, de stad is niet heel groot en je kunt al in een korte tijd van de ene naar de andere kant komen. Maar wat nu als je toch een keer een auto nodig hebt? Dan kun je een auto huren Amsterdam. Er zijn immers dingen die je niet lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer kunt doen. Soms is het gewoon handiger om een auto te gebruiken. een deel auto staat ook bij jou in de wijk. Een auto huren Amsterdam regel je al in een paar minuten.

Een auto huren Amsterdam regel je via de app van Greenwheels

Voor een auto huren Amsterdam heb je maar twee dingen nodig: een geldig rijbewijs en de app van Greenwheels op je mobiel. Je hoeft je niet te melden bij een autoverhuurbedrijf of ergens de sleutel op te halen. Met de app heb je de sleutel om de auto te kunnen openen gewoon in je hand. Met deze app reserveer je de auto die je nodig hebt voor de tijd dat je deze wilt gebruiken. Het kan echt niet gemakkelijker!

Een Greenwheels auto in iedere wijk in Amsterdam

Met meer dan 730 deelauto's staat er altijd een auto in de buurt voor een auto huren Amsterdam. In iedere wijk zijn deze auto's te vinden. Om er achter te komen waar deze auto's precies staan hoef je alleen de app maar te openen. Je ziet dan direct waar de deelauto's staan en of deze al gereserveerd zijn. Wil je last minute een auto reserveren dan kun je dat, als je zou willen, zelfs doen als je naast de auto staat!

Alles inbegrepen? Maar hoe zit dat dan met tanken?

Je kunt met de Greenwheels app een auto reserveren. Je betaalt één bedrag waar alles bij is inbegrepen. Zelfs de brandstof. Maar hoe zit dat dan? Komt er een tankwagen langs die alle Greenwheels deelauto's gaat tanken? Nou nee. Dat zou ook niet éch milieuvriendelijk zijn. In het dashboardkastje van de auto vind je de boardcomputer. Deze heb je ook nodig om de autosleutel te kunnen pakken. Maar er is meer. In de boardcomputer vind je ook de tankpas. Met deze pas kun je tanken zonder dat het je extra geld kost.

HomeReizen & Vrije TijdEen auto huren Amsterdam is een goed alternatief

Spotlight