Gerelateerd nieuws

Optimale comfort tijdens het thuiswerken

Door de corona crisis zijn er erg veel werknemers verplicht gesteld om thuis te gaan werken. Thuiswerkers hebben zelf een nieuwe werkplek ingericht, waar ze in een geheel nieuwe situatie verder zullen gaan met de werkzaamheden. Inmiddels zijn we al twee tot drie maanden bezig met thuiswerken, wat bij vele bedrijven dan ook erg goed bevalt. Hoewel het in het begin voor sommigen nog erg lastig was, hebben de meeste nu wel hun draai kunnen vinden.

Het thuiswerken brengt namelijk vele voordelen met zich mee. Je hoeft niet meer te reizen naar het werk, je bent altijd thuis en kun je altijd comfortabele kleding aantrekken. In dit blog geven we je een aantal tips hoe jij zorgt voor de optimale comfort tijdens het thuiswerken!

Hoe zorg je voor comfort tijdens het thuiswerken?

Sommige thuiswerkers hebben al helemaal hun draai gevonden in het thuiswerken, waar ze dan ook al beschikken over de meest comfortabele outfit. Voor de meeste thuiswerkers is het daarentegen nog erg lastig om een representatieve en comfortabele outfit te kiezen. Het is namelijk niet de bedoeling om altijd maar in een joggingpak de werkzaamheden uit te voeren, want dat zal de proactiviteit ook niet echt verbeteren. Echter zou je er wel voor kunnen kiezen om pantoffels heren te dragen. Tijdens de video calls is er namelijk niemand die gaat vragen naar welke schoenen je aan hebt, waardoor je dus altijd je comfortabele pantoffels heren aan kunt trekken!

Verder zou je kunnen kiezen voor een stoffen broek en een comfortabel t-shirt. Zo zul je wel verzorgd en representatief overkomen, terwijl je ook kiest voor de optimale comfort voor jezelf!

Kleding voor online gesprekken met collega’s en/of klanten

Wanneer je afspraken hebt staan om te videobellen of af te spreken met klanten en/of collega's, is het echter wel belangrijk om er goed uit te zien. Zo kun je mooie herenkleding aanschaffen, zodat je ook zult beschikken voor representatieve kleding tijdens klantgesprekken. Zo kun je kiezen voor nette polo’s, een blouse, of zakelijke overhemden. Hierdoor kun je door middel van mooie herenkleding de juiste afweging maken tussen comfort en representativiteit tijdens het werk vanuit huis!

Door de aanschaf van mooie herenkleding die ook nog eens representatief is, beschik je ook direct voor later over de juiste kleding. Wanneer je na een maand alweer (gedeeltelijk) op kantoor zou moeten werken, is het zonde als je alleen huiskleding aanschaft. Met mooie herenkleding beschik je dan ook direct over kleding die ook op het werk te dragen is. Succes met het uitvoeren van je werkzaamheden vanuit huis!

HomeZakelijkOptimale comfort tijdens het thuiswerken

Spotlight