Gerelateerd nieuws

Shop de mooiste schoudertassen in Amsterdam

Een tas is een onmisbaar item voor zowel man als vrouw. Je gebruikt een tas als je naar school of naar je werk gaat, een tas voor als je gaat reizen, een tas voor de boodschappen, een tas voor het shoppen, etc. Tassen zijn een gebruiksvoorwerp voor het dagelijks leven en daar mag best een keer bij stil gestaan worden. Neemt niet genoeg met een oké schoudertas maar verwen jezelf met een tas die gewoon voor jou is gemaakt. Hier geven we je graag wat advies over de laatste trends wat betreft de schoudertassen.

De schoudertas is tijdloos

Een schoudertas is al een behoorlijk oud item. Vroeg werd deze tas voornamelijk gedragen door vrouwen maar tegenwoordig worden er ook steeds meer mannen mee gezien. Of je nou een schoudertas draagt naar het werk, school, een avondje uit of naar een speciale gelegenheid, dit item kan altijd en is tijdloos.

De ideale tas voor jou

Welke schoudertas nou het beste bij jouw past is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen stijl en smaak maar goed nieuws! Schoudertassen zijn er bijna in alle soorten, maten, materialen en keuze dat er voor iedereen wel een schoudertas bestaat. Om te beginnen met de materialen. Voornamelijk zijn we het materiaal leer of suède terug bij deze soort tassen. Leer is een heel goed en sterk materiaal en kan wel tegen een stootje of beetje water. Als je dit item goed heb behandeld met een speciaal product dan zal deze lang meegaan en vele hindernissen overwinnen. De suède tassen daarintegen hebben het wat moeilijker met invloeden van buitenaf. De tas is wat kwetsbaarder maar des te mooier maakt dat hem. Ideaal dus voor een avondje uit of een speciale gelegenheid. Dan heb je natuurlijk ook nog keuze wat betreft de maat. Ga jij voor een grote schoudertas, een gemiddelde of kleine maat? Ook dit is weer helemaal afhankelijk van waarvoor je de tas wilt gebruiken.

Een echte eyecatcher

Een tas is wat ons betreft een echte eyecatcher mits je een tas kiest die op jouw kledingstijl aansluit. Je kan natuurlijk ook helemaal de plank misslaan als je een tas kiest die eigenlijk niet bij jouw hoort. Al kan er over het algemeen weinig misgaan als je voor een klassieke schoudertas kiest. Deze tas is vaak van leer en in de kleur zwart of bruin. Ben je er niet over uit welke tas bij jouw stijl past? Met een van deze keuzes zit je altijd goed, wat jouw stijl ook is.

HomeModeShop de mooiste schoudertassen in Amsterdam

Spotlight