Gerelateerd nieuws

Tijd om jouw kantoor ruimte een opfris beurt geven.

Soms is een metamorfose goed om te doen, even een frisse look en een soort van nieuwe start. En dat kan ook wel eens bij een kantoorpand zijn. Dat is namelijk meer dan normaal. Want als bedrijf doorsta je tegenslagen, meevallers, groei en mooie momenten. En die worden bestreden, gevierd en er wordt geleefd op kantoor. Dus daarom is het helemaal niet zo’n gek idee dat je af en toe toe bent aan een nieuwe uitstraling. Vooral ook omdat je 5 van de 7 dagen in de week hier aanwezig bent en dat voor minstens 8 uur per dag. Dat zijn een hoop uren, en dan moet je wel in een omgeving zijn waar je je goed voelt en die zorgt voor frisse ideeën en een goede werksfeer.

Verlichting om goed te werken.

We weten allemaal dat goede verlichting je helpt bij het goed werken op een dag. Wanneer je in een overbelichtte ruimte zit, krijg je snel hoofdpijn door het licht. Maar wanneer de ruimte te donker en somber is, dan kan je hier natuurlijk ook hoofdpijn door krijgen. En dat is niet goed. Want je moet wel tijdens die, minimaal, 8 uur op een dag goed werk leveren. En niet dat je thuis nog veel werk moet doen of juist overuren moet werken die niet nodig zijn. Dat zou zonde zijn. Zie daar een LED paneel, een paneel die geschikt zijn voor systeemplafonds en dus ook erg handig voor op kantoor. Zo zorg je er voor dat er altijd voldoende licht is op kantoor en iedereen goed kan werken.

Nieuwe meubels voor een frisse start.

Om geheel een frisse start te maken kan je er voor kiezen om nieuwe meubels te plaatsen. Denk aan bijvoorbeeld ergonomische bureau’s en stoelen zodat jouw werknemers tussentijds een keer kunnen staan en wanneer ze zitten de juiste houding aannemen. Niets zo vervelend dan wanneer jouw werknemers last krijgen van hun houding. Mooi nieuwe kasten om dossiers in op te slaan. En je bent klaar om fris de strijd aan te gaan en goed werk te leveren.

HomeZakelijkTijd om jouw kantoor ruimte een opfris beurt geven.

Spotlight