Gerelateerd nieuws

Mis niets meer met tv en internet

Als de regen tegen het raam klettert en er een flink snijdende wind staat is er niets lekkerder dan in je pyjama op de bank te kruipen en de hele dag voor de tv door te brengen. Zeker nu je met tv en internet vrijwel alles op kan nemen en terug kan kijken is er de hele dag iets te zien. Toch kan het in februari ook mooi zonnig weer zijn en dan is het natuurlijk heerlijk om je dag buiten de deur door te brengen. Hoe lang je ook op pad gaat, je hoeft niet bang te zijn dat je een programma mist.

Gratis programma’s terugkijken

Of je nu een lange werkdag voor de boeg hebt of de hele dag voor je plezier op pad gaat, er zijn allerlei redenen waarom je de deur uit moet. Het zou erg jammer zijn als je hierdoor je favoriete programma mist. Het fijne van tv en internet tegenwoordig is dat je volop gratis programma’s terug kan kijken. Zowel publieke als commerciële zenders werken met apps waarop gratis een heel ruim aanbod aan series, films en tv shows staat. Met tv en internet kan je dus kosteloos je lievelingsserie of -programma terugkijken.

Betaalde streamingdiensten

Een nog uitgebreider aanbod aan films, series en documentaires vind je via tv en internet op streamingdiensten waarvoor je moet betalen. Het grote voordeel van deze diensten is dat je ontzettend veel meer keuze hebt. Het kost wel een paar euro per maand, maar dan kan je tv en internet helemaal afstemmen op jouw smaak. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van het aanbod op de reguliere tv. Of je nu zin hebt in een luchtige comedyshow, een diepgaande documentaire of een razend spannende serie, met tv en internet kan je alle kanten op als je gebruik maakt van een betaalde streamingdienst.

Tv en internet onderweg

Je hoeft niet de hele dag op de bank te zitten als je niets wil missen van het aanbod op tv en internet. Doordat commerciële en publieke zenders gebruik maken van apps kan je ook met je smartphone gebruik maken van tv en internet. Kijk bijvoorbeeld “Wie is de mol?” in de trein en volg “The voice of Holland” op een bankje in het park. En heb je een abonnement bij een betaalde streamingdienst? Dan kan je ook via de app inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en via je telefoon gebruik maken van het aanbod.

HomeReizen & Vrije TijdMis niets meer met tv en internet

Spotlight