Gerelateerd nieuws

Organiseer de perfecte Marokkaanse bruiloft in Amsterdam

Ga jij binnenkort trouwen en wil je een echte Marokkaanse bruiloft? Aan Marokkaanse bruiloften worden enorme bedragen gespendeerd. Er worden op zon minst 200 mensen uitgenodigd en die moeten allemaal lekker eten, drinken en snoepen, want dat hoort erbij. Als je zelf een Marokkaanse bruiloft moet organiseren, lijkt het soms onmogelijk om dit perfect te doen en de de juiste ingrediënten bij elkaar te krijgen. Je moet immers zoveel regelen! Van zaaltje tot eten tot aankleding en gastenlijst. Pak het goed aan en doe het stapsgewijs. Begin met het zoeken van een zaaltje of evenementenlocatie. Zaalverhuur Amsterdam helpt je verder om de perfecte Marokkaanse bruiloft te organiseren!

Zaalverhuur Amsterdam

Begin bij het begin, zegt men ook wel. Zonder locatie, geen bruiloft en daarom is het ook wel de basis van je evenement. Als je de juiste locatie hebt gevonden, kan je daarna nadenken over aankleding e.d. Oh, voor het zoeken van een juiste locatie heb je wel een idee nodig van hoeveel gasten je gaat uitnodigen! Het zou stom zijn als je te weinig ruimte hebt voor je gasten, want er moet natuurlijk wel gedanst worden!

De zaalversiering is ongelooflijk uitgebreid bij Marokkaanse bruiloften. Er wordt geen stukje interieur overgeslagen om te versieren. Er worden veelal Marokkaanse materialen gebruikt en ook de typische Marokkaanse bruidsstoelen worden neergezet en gedecoreerd. Bij hele traditionele feesten wordt het trouwfeest vaak op verschillende locaties gevierd. De mannen en vrouwen vieren het apart, om later op de avond samen te komen. Op een speciale huwelijkskamer wordt dan het huwelijk voltrokken. Een beetje omgekeerd dus van de Nederlandse traditie, waar je eerst getrouwd wordt en daarna feest viert.  Zorg daarom dat je een zaaltje hebt die hierbij past. Kijk op een website voor zaalverhuur Amsterdam om een geschikte locatie te vinden.

De aankleding

De aankleding van een Marokkaanse bruiloft is ontzettend belangrijk. Je wil je gasten namelijk imponeren. Hun mond moet letterlijk openvallen als ze binnenkomen. Zoek daarom een bedrijf die gespecialiseerd is in de aankleding van een Marokkaanse bruiloft. Zo kunnen ze het zaaltje in Amsterdam ongelooflijk mooi versieren. Een zaal vol bling bling en gasten die hun ogen uitkijken. Denk bij versiering o.a. aan:

  • Koninklijke tafels en stoelen
  • Natuurlijke en zijden bloemen
  • Marokkaanse bruidsbanken
  • Prachtige accessoires als lopers, witte duiven en bloembogen
  • Special effects

Met deze elementen creëer jij een top bruiloft op je locatie in Amsterdam. Wij geven de voorzet, maak jij het af?

HomeReizen & Vrije TijdOrganiseer de perfecte Marokkaanse bruiloft in Amsterdam

Spotlight