Gerelateerd nieuws

Je eigen kantoor in Amsterdam?

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen kantoor in het prachtige Amsterdam? Lees dan vooral verder. Amsterdam is een absolute wereldstad en bruist van de bedrijvigheid. Overal in Amsterdam zijn creatieve ondernemers te vinden. Van ouderwetse ambachtslieden tot aan grote corporaties, je vindt het in Amsterdam allemaal. Geen wonder dat jij hier graag jouw kantoor zou willen vestigen.

De voordelen van Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en internationaal gewaardeerd als wereldstad. Dat Amsterdam een wereldstad is heeft te maken met de grote mate van toerisme. Van over de hele wereld trekken mensen naar Amsterdam om de historische grachten, architectuur en diversiteit onder de bevolking van dichtbij te aanschouwen. Maar Amsterdam is niet alleen een trekpleister voor toeristen. Talent trekt ook graag richting Amsterdam. Met twee gerenommeerde universiteiten is Amsterdam rijk aan talentvolle studenten. Het talent ligt dus voor het oprapen in Amsterdam. De aanwezigheid van veel talent en veel ondernemers is bevorderend voor de groei die je met jouw kantoor zou willen doormaken. Daarnaast is het voordeel van lokaal talent aantrekken dat je weinig kwijt bent aan reiskosten. Binnen de stad is de fiets namelijk het makkelijkste vervoermiddel. Ook goed in het kader van duurzaamheid. Een ander voordeel van een kantoor in amsterdam is dat Amsterdam op zich een merk is. Is jouw kantoor in Amsterdam gevestigd dan zorgt dit onbewust bij veel mensen voor een hogere waardering van jouw organisatie. Veel mensen koppelen namelijk hun positieve associaties van Amsterdam aan jouw kantoor.

Nadelen van een kantoor in Amsterdam

Het grootste nadeel van een kantoor in Amsterdam blijft toch wel de verschrikkelijk hoge huur. De prijzen voor een pand in Amsterdam reizen de pan uit. Het grote voordeel van Amsterdam als trekpleister is tegelijkertijd ook het grootste nadeel van Amsterdam. Want voor al die voordelen die de stad te bieden heeft betaal je wel de prijs. Het vinden van een geschikt pand voor jouw kantoor kan nog een hele uitdaging zijn. Om je het leven makkelijker te maken delen we nog wel een bruikbare tip die je kosten kan besparen. Heb je eenmaal jouw ideale kantoor gevonden in Amsterdam dan moet je deze ook naar behoren inrichten. Het talent uit Amsterdam verwacht natuurlijk wel een werkplek met prettige omstandigheden. Bij Discountoffice.nl hebben ze hoogwaardige kantoorartikelen voor zachte prijzen. Zo is die hoge huur toch even iets makkelijker te verdragen. Nou waar wacht je nog op? Tot snel in Amsterdam!

HomeFinanciënJe eigen kantoor in Amsterdam?

Spotlight