Gerelateerd nieuws

Mooie bestemmingen voor de zomervakantie

Het jaar is alweer een tijdje aan de gang en dat betekent dat we ons rustig mogen gaan opmaken voor de zomer. De zomerperiode staat toch altijd voor vakantie. Alle scholieren hebben in deze periode vrij en ook vaak de werkende mensen kunnen het niet laten om een paar dagen vrij te nemen van het werk. Niet zo gek ook want je wilt toch ook niks liever dan er even tussen uit? In dit blog vertellen we je graag meer over de mooiste bestemmingen voor jouw zomervakantie in 2019.

Nederland

Allereerst beginnen we natuurlijk gewoon met ons eigen mooie kikkerlandje. Afgelopen zomer was een prachtige zomer met volop zomerweer dus voor de zon alleen hoef je niet meer naar het buitenland. Naast het prachtige weer heeft Nederland nog meer te bieden. We hebben prachtige steden waar je misschien nog nooit met geweest. We hebben prachtige natuurgebieden en natuurlijk een hele lange en fijne kustlijn.

Frankrijk

Ook Frankrijk blijft nog steeds een geliefde vakantiebestemming voor vele. Het land heeft een prachtige natuur, het is altijd heerlijk weer en er zijn vele campings waar Nederlandse families jaarlijks hun zomervakantie doorbrengen. Daarnaast zijn Parijs en Disney natuurlijk een favoriete trekpleisters.

Zwitserland

Dit land staat eigenlijk vooral bekend om zijn sneeuw maar heeft ook in de zomer ontzettend veel te bieden. Vooral de natuur is ongekend en voor wandelaars heeft het vele mooie routes die bewandeld kunnen worden. Daarnaast kan de temperatuur in de zomervakantie oplopen tot een graad of 25.

Spanje

Spanje blijft een favoriet land voor de zomer. Het is hier bijna altijd heerlijk weer, heeft een prachtige kustlijn en de sfeer van vakantie kun je overal proeven. Naast het vaste land beschikt het land natuurlijk ook over een aantal eilanden die vooral geliefd zijn onder de jongeren. Mallorca en Ibiza zijn zeer bekende feesteilanden waar menig feestliefhebber zich onder het genot van een drankje helemaal laat gaan. Het prachtige weer en de fijne sfeer maakt dit land en bijbehorende eilanden zeer geliefde bestemmingen voor in de zomervakantie.

Noorwegen

Ook Noorwegen is een land dat nog relatief onbekend is maar net zoals Zwitserland veel moois te bieden heeft. In de zomer is de sneeuw gesmolten en kan je genieten van de prachtig natuur en wateren die je door het land voeren. Kanovakanties zijn ontzettend populair in dit land en is een vakantie die zeker bij ons op de bucketlist staat. Daarnaast leven er in dit land ook hele bijzondere dieren die juist in de zomer zeer actief zijn .

HomeReizen & Vrije TijdMooie bestemmingen voor de zomervakantie

Spotlight